Izvor: Blic, 05.Sep.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLAKAO POSLE SKANDALA Lukas progovorio o NASILJU u porodici, a kada je progovorio o njoj SUZE SU SAME POŠLE (VIDEO)

Nakon što je potpisao priznanje da je fizički nasrnuo na suprugu Sonju Vuksanović, pevač Aca Lukas tvrdi da je to uradio samo zato što je takav zakon. U otvorenom intervjuu za "Blic" Vuksanović ističe da je incident nastao zato što ga je Sonja gađala šoljicom, kao što se to i ranije dešavalo. Zbog čega je usred intervjua zaplakao, pogledajte u videu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVIM RITUALIMA SE SLUŽILA Lukas otkrio BIZARAN detalj o Sonji koji će šokirati javnost (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Sep.2017, 11:07

U otvorenoj ispovesti za "Blic" pevač Aca Lukas otkrio je i šokantne detalje o ritualima kojima se njegova supruga Sonja Vuksanović služila u porodičnom domu...Kada je to video folker je zanemeo, a o kakvim bizarnim stvarima je reč, saznajte u videu. Ukoliko ste propustili neku od prethodnih "Scena",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.