ŽAPCOVA ŽENA U VILI, A ON DA JE MOLI ZA OPROŠTAJ Ostavljam Milijanu Ona skočila - cepala ga, UDARALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽAPCOVA ŽENA U VILI, A ON DA JE MOLI ZA OPROŠTAJ "Ostavljam Milijanu" Ona skočila - cepala ga, UDARALA

Haos nakon jučerašnje drame...

Milojko Božić je juče u rijalitiju "Parovi 8" preživeo životnu dramu. Njega su u jednom momentu izveli iz vile ne bi li ga pregledali lekari Hitne pomoći nakon incidenta sa njegovom suprugom Milijanom Božić. On je rekao kako ga je Milijana udarila stolicom u rebra, dok druga strana tvrdi kako je pao jer mu se slošilo (više o tome pročitajte na OVOM linku), a potom je njegovo zdravstveno stanje bilo kritično.

Na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ispostavilo da je Milojkova priča bila istinita jer je produkcija "Parova" kaznila Milijanu zbog fizičkog kontakta (više o tome saznajte klikom na OVAJ link), a ona se tokom burne sinoćne večeri zakačila i sa ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem, jer je nad Božićevim krevetom kukala: "Milojko, ustani, ostaviću Žapca! Neću više nikad!"

Burna jučerašnja dešavanja i danas imaju posledice, a Žabac je čak govorio da će ostaviti Milijanu i od Merlina zatražiti da u vilu dođe njegova supruga ne bi li je on molio za oproštaj. Zbog svega što mu se dogodilo poslednjih dana, rešio je da podvuče crtu.

- Ostavljam Milijanu! Ne zanima me! Moliću Merlina da mi omogući da vidim ženu i da je molim za oproštaj - rekao je Žabac i to pred Milijanom.

- Šta tvoja žena, šta hoćeš sad od mene? Kako sad da se vratiš ženi? Dokle više da praviš budalama i nju i mene? Dokle? - plakala je i pitala ga Božićeva, a onda je skočila na Žapca i počela da mu cepa košulju, da ga udara, grebe...

- Molim vas, reagujte, sklonite je! Ako je gurnem od sebe, ispašću nasilnik, a to ne želim. Želim da se pomirim sa ženom, pogrešio sam. Nadam se da će mi oprostiti - rekao je Žabac.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.