ŽALIO SE NA DELIMIČAN GUBITAK VIDA: Veliki problem Madara posle incidenta na derbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 13:44

ŽALIO SE NA DELIMIČAN GUBITAK VIDA: Veliki problem Madara posle incidenta na derbiju (VIDEO)

Fenerbahče izdao saopštenje.

Izraelski košarkaš Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta u kom je sa tribina bačen predmet koji ga je pogodio u glavu, saopštio je danas njegov klub Fenerbahče na zvaničnom sajtu.

Turski klub je izdao saopštenje povodom incidenta u kom su navijači Bešiktaša pogodili bivšeg igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana u oko, pretpostavlja se kovanicom.

- U prvom poluvremenu meča u dvorani "Sinan Erdem" u subotu, jedan od mnogih predmeta bačenih sa tribina pogodio je našeg košarkaša Jama Madara u glavu. Naš igrač, koji je u ovom delu meča morao da ode u svlačionicu, nastavio je da igra drugo poluvreme posle intervencije lekara i njegove silne želje da se vrati na utakmicu. Posle meča, naš košarkaš se žalio na delimičan gubitak vida. Stanje Madara biće jasno posle dodatnih pregleda. Madaru želimo da brzo ozdravi i nadamo se da će se što pre oporaviti - stoji u saopštenju Fenerbahčea.

Chaos in Istanbul! 😧

A fan from the stands hit Yam Madar. 😬pic.twitter.com/bGsLSnv0VQ

— Basketball Sphere (EN) (@BSphere_) December 2, 2023

U saopštenju nije jasno navedeno da li će Madar morati na dužu pauzu i da li će biti na raspolaganju treneru Dimitrisu Itudisu u sredu i petak, kad Fenerbahče u Evroligi gostuje Baskoniji pa Barseloni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.