Vujadin Savić: Tata Dule me izgrdio

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić: Tata Dule me izgrdio

Kapitenu mlade reprezentacije Srbije Vujadinu Saviću, teško je palo odstranjivanje iz nacionalnog tima od strane selektora Saše Jankovića, ali čini se da mu je još teže legla grdnja oca Dušana.

Mladi defanzivac Bordoa je priznao da ga je tata Dule posle incidenta koji se dogodio zbog noćnog provoda kada je trebalo da bude u karantinu dobro "izribao".

Zvezda (konačno) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << našla štopera?

Zvezda vraća štopera iz Bordoa

Verili se Vujadin i Mirka

Liga 1: Ljuboja i Pejčinović u Lionu

- Žao mi je što sam mnoge razočarao ovakvim potezom, posebno oca Dušana, od koga ništa nikada nisam krio. Naravno da je bio ljut i besan kada sam mu saopštio šta se dogodilo, ali znam da bi svaki pravi otac tako postupio i razumem zašto je i on razočaran mojim postupkom - rekao je za Alo mladi Vujadin.

On međutim misli da je cela priča završena i da će već za sledeću akciju mlade reprezentacije ponovo dobiti poziv selektora.

- Selektor Janković nam je svima saopštio da smo odstranjeni iz tima za meč s Ukrajinom, ali da se to ne odnosi na neke naredne akcije. Znači, nismo precrtani za buduće utakmice reprezentacije, a od naše forme i igara u klubovima zavisiće da li ćemo biti pozivani - veruje Savić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.