Vučić: Srbija se ne plaši batinaša - staćemo im na put

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 10:49

Vučić: Srbija se ne plaši "batinaša" - staćemo im na put

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas na početku rada proizvodnog pogona fabrike "Jumko" jučerašnji incident sa Vukom Jeremićem.

On je rekao da se opoziciji ne može zameriti politički performans, ali da oni prete svojoj zemlji i ljudima koji je vole i vide boljitak u njoj.

"Srbija je mnogo toga uradila, ljudi vide kako se razvija. Pogledajte ove divne žene koje su vredne i koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dobile priliku da donesu novac u svoju kuću, pitajte ih da li je plata koju donose u kuću izmišljena ili je stvarna", rekao je Vučić.

Dodao je da u tome "ne može da učestvuje" i da se zapitao da li je dobro postupio kada je izašao ispred predsedništva.

"Neko je morao da pokaže da se normalna i pristojna Srbija ne plaši batinaša i postoji neko ko će im stati na put".

"Nemojte našem narodu to da radite. Ništa loše nisu uradili, politički performans, da li je uspešan ili ne reći će narod na izborima. Da opet dođu, ponovo bih izašao. Izgubio sam 10 minuta radnog vremena, imali smo važne stvari", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.