Vučić: Posebne jedinice policije od sutra u Šidu zbog incidenata sa migrantima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Posebne jedinice policije od sutra u Šidu zbog incidenata sa migrantima

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je novinarima rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.

"Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranata koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.

"Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će uspostaviti bezbednu zonu za sve građane Šida", rekao je Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Posebne jedinice policije od sutra u Šidu zbog incidenata sa migrantima

Izvor: Radio 021, 29.Feb.2020, 00:14

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Vučić je rekao da poslednjih nekoliko dana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.