Vozite oprezno u zoni radova

Izvor: B92, 17.Nov.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozite oprezno u zoni radova

U ranim jutarnjim časovima 17. novembra dogodio se incident na nadvožnjaku preko pruge u Radničkoj ulici u Beogradu (tzv. Tobogan). Nesavesni vozač, i pored propisno postavljene saobraćajne signalizacije, ušao je u radno polje, izgubio kontrolu nad vozilom i povredio radnike koji su obavljali svoj posao.

Počinilac je, i pored oštećenja na vozilu, pobegao sa lica mesta. Podaci o vozilu su poznati, predati su nadležnima i dalji postupak je u rukama policije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Dva povređena radnika su, po informacijama kojima raspolažemo, srećom prošla sa lakšim telesnim povredama i posle pregleda pušteni su iz Urgentnog centra.

JKP "Beograd put" izvodi radove zamene deformisanog kolovoza na nadvožnjaku preko pruge u Radničkoj ulici, po rešenju Sekretarijata za saobraćaj.

Radovi se obavljaju uz saobraćaj koji se odvija levom stranom nadvožnjaka, dok se na desnoj uklanja deformisani kolovoz, postavlja nova hidroizolacija i potom nov kolovoz.

U planu je da se radi tokom šest noći, u periodu od 20.00h do 06.30h, počevši od noći 14. novembra. Do sada je završeno 50% predviđenog posla.

Zbog ovog incidenta radovi se u noći između 17. i 18. novembra, neće izvoditi.

JKP "Beograd put" će pokušati da u dogovoru sa saobraćajnom policijom obezbedi da se nastavak radova obavlja uz konstantno prisustvo patrole policije. Iz ovog preduzeća apeluju na građane da imaju strpljenja i razumevanja za napore "Beograd puta" da se kolovozi na ulicama Beograda dovedu u ispravno stanje pre početka zimskog perioda.

Nakon incidenta, JKP "Beograd put" još jednom naglašava da je neophodno da vozači budu oprezni i da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine u zoni radova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.