Vozio 237 kilometara na sat

Izvor: B92, 05.Sep.2011, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio 237 kilometara na sat

Zagreb -- Hrvatska policija juče je zaustavila i kaznila motorciklistu iz Srbije koji je vozio brzinom 237 kilometara na sat, javljaju hrvatski mediji.

Vozač je kažnjen 3.000 kuna i zabranom korišćenja međunarodne vozačke dozvole u Hrvatskoj godinu dana.

Incident se dogodio na autoputu A3 Zagreb-Lipovac, na području opšine Bošnjaci gde je najveća dozvoljena brzina 130 kilometara na sat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Vozaču je uručen prekršajni nalog naplaćena mu je kazna u iznosu od 3.000, saopštila je hrvatska policija.

Takođe, izrečena mu je zaštitna mera zabrane korištenja međunarodne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 meseci.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRBIN AUTOPUTEM VOZIO 237 KILOMETARA NA ČAS

Izvor: Kurir, 05.Sep.2011

ZAGREB- Presretači su u nedelju uveče oko 21.15 časova na autoputu A3 Zagreb-Lipovac, na području opštine Bošnjaci, zaustavili motociklistu iz Srbije koji je prebrzo vozio, objavili su hrvatski mediji...Poliicja je u svom saopštenju javila, da je on svoj motocikl marke Suzuki na mestu gde je najveća...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.