Vladimir nasrnuo i pretio Ružici Veljković

Izvor: Svet, 27.Mar.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir nasrnuo i pretio Ružici Veljković

Vladimir Tomović napravio je još jedan incident u vili rijalitija “Parovi”.
Naime, on je danas tokom nedeljnog ručka povukao Ružicu Veljković ka sebi i ona ga je odgurnula od sebe i rekla mu je da joj ne prilazi, navodi pulsonline.rs. Tomovića je izgleda povredilo što je odbijen, pa je potom krenuo da preti Ružici, pa je produkcija morala da razdvoji ovo dvoje takmičara, kako ne bi sedeli jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << naspram drugom tokom ručka.

Podsetimo, Tomović je nedavno nasrnuo i na Dalilu Morenu i Vesnu Rivas, a već je poznat njegov incident kada je naneo povrede glave Željku Stojanoviću.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vladimir pretio i nasrnuo na Ružicu Veljković

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2016

Vladimir Tomović napravio je još jedan incident u vili rijalitija “Parovi”...Naime, on je danas tokom nedeljnog ručka povukao Ružicu Veljković ka sebi i ona ga je odgurnula od sebe i rekla mu je da joj ne prilazi, navodi pulsonline.rs. Tomovića je izgleda povredilo što je odbijen, pa je potom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.