Vezao se za stolicu lancima u filijali PIO!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezao se za stolicu lancima u filijali PIO!

U holu kragujevačke filijale Fonda penziono-invalidskog osiguranja jutros se Stevan Vasiljević (57) vezao lancima za stolicu, iz bojazni da će mu biti ukraćen produžetak prava na tuđu negu i pomoć.

Vasiljević je ostao vezan do podne, protestujući tako što nije dobio poziv sa preciznim datumom za kontrolni pregled, na osnovu koga lekarska komisija odlučuje da li će i dalje dobijati naknadu za tuđu negu i pomoć.

Direktor filijale PIO u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nebojša Krstić je izjavio da je do ovog incidenta došlo jer se "Vasiljević nije prethodno raspitao šta je s njegovim pozivom za lekarsku kontrolu".

Istraga: Policija u Fondu PIO

Uhapšen službenik fonda PIO

PIO sistem ne može da "pukne"

"Po saznanju da se Vasiljević vezao za stolicu kontaktirali smo Direkciju Republičkoh fonda PIO i saznali da mu je kontrola zakazna za 14. april", rekao je Krstić.

On je naveo da je Vasiljeviću potom odmah uručen poziv za pregled, nakon čega je on napustio zgradu kragujevače filijale.

Krstić je kazao da je Vasiljevicćeva bojazan bila bezrazložna, jer svi korisnici tuđe nege i pomoći prvo dobijaju poštom obaveštenje kog meseca će imati pregled, a poziv s datumom za koji je pregled zakazan šalje im se naknadno.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.