Vešović razbesneo Hrvate: Kupiću vam jogurt da se najedete

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vešović razbesneo Hrvate: "Kupiću vam jogurt da se najedete"

Crnogorski internacionalac Marko Vešović razbesneo je Hrvate iz Vinkovaca rečenicom koju je navodno izgovorio tokom meča Cibalije i Rijeke.

Utakmica osmog kola 1. Hrvatske nogometne lige između Cibalije i Rijeke završena je remijem bez golova zbog čega je u prvi plan izbio incident koji se dogodio u završnici prvog poluvremena.

Štoper domaće ekipe Ivan Zgrablić i crnogorski internacionalac Marko Vešović našli su se u klinču pa je sudija odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ih umiri žutim kartonima. Strasti se nisu smirile jer je trener golmana Cibalije verbalno napao Vešovića zbog čega je isključen.

Dva dana nakon meča Tomislav Vranjić otkriva za "glas-slavonije" čime je Marko Vešović isprovocirao njegovu burnu rekaciju.

"Rekao je da će nam za 100 kuna kupiti jogurta da se najedemo. Kao mi smo sirotinja i nemamo što jesti. Prilično podcjenjivački s njegove strane" kaže Vranjić koji smatra da je Vešović prešao svaku etičku granicu.

Rijeka je u Vinkovcima osvojila samo bod ali svakako da dešavanja na terenu i nepovoljan rezultat ne mogu da budu opravdanje za nesportsko ponašanje pojedinaca.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović nastupa za Rijeku kao pozajmljen igrač Specije u koju je stigao iz Torina.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.