Veljko Ražnatović saslušavan dva sata: Branio sam devojku i sebe!

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović saslušavan dva sata: Branio sam devojku i sebe!

VELjKO Ražnatović došao je u sredu pre podne, u pratnji advokata, u Policijsku stanicu Savski venac, kako bi dao iskaz povodom incidenta koji se dogodio u utorak veče ispred njegove kuće u Ljutice Bogdana. Sin Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana saslušan je zbog sumnje da je fizički nasrnuo na sedamnaestogodišnjeg Mihajla J. koji ga je prijavio policiji. Mladi Ražnatović zadržao se na saslušanju više od dva sata, a potom je izašao na sporedni izlaz i tako izbegao brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novinare i fotoreportere koji su ga čekali ispred zgrade. Međutim, kako objašnjava Veljkov advokat Miša Petrovski, navodni incident o kome su neki mediji pisali i unapred "okrivili" Ražnatovića, nije se dogodio kako je ispričano. - Protiv mog klijenta nije podneta nikakva prijava za nasilno ponašanje, nego je u policijsku stanicu došao kako bi dao izjavu o incidentu koji se dogodio ispred njegove kuće - objasnio je advokat. - Prema njegovoj priči sve se dogodilo na ulici. Veljko je bio sa devojkom kada im je prišla grupa mladića koja je počela da se nepristojno ponaša i da ih vređa. Došlo je do verbalnog sukoba, a onda i do gužve. Veljko nije nikoga udarao, niti šamarao, ali je bilo međusobnog odgurivanja. Veljko je samo hteo da zaštiti devojku i sebe, nikoga nije napadao. Prema priči advokata, sada su na potezu policija, odnosno tužilaštvo, koji će da oduče da li će doći do saslušanja očevidaca koji su sve posmatrali sa obližnjeg parkinga u Ljutice Bogdana i razdvojili Veljka i mladiće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Saslušan sin Ražnatovićeve

Izvor: B92, 23.Apr.2014

Beograd -- Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića, dao je izjavu u policiji zbog sumnje da je fizički nasrnuo na M. J. (17), pišu "Novosti"...Kako pišu beogradski mediji, maloletni Ražnatović proveo je oko dva sata u policijskoj stanici, a o incidentu postoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.