Vavića na splavu pretukli „janičari“

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavića na splavu pretukli „janičari“

Nikola Vavić (24), mlađi brat vođe navijačke grupe “Alkatraz”, danas će biti priveden na saslušanje zbog sumnje da je pucao u Roberta Radojičića (27).

- Čeka se odluka lekara Urgentnog centra. Čim procene da je Vavićevo stanje dobro, biće sproveden na saslušanje kod tužioca - izjavili su juče u beogradskoj policiji.

Mlađi Vavić u bolnici je od petka ujutru nakon incidenta ispred splava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Blejvoč”. Vavić se, kako je do sada utvrđeno, posvađao sa Radojičićem, šefom obezbeđenja splava, a zatim potegao i pištolj. Ispalio je metak koji je Radojičića pogodio u ruku. Na pucnjavu su reagovale Radojičićeve kolege, koje su napale Vavića. Brat vođe “Alkatraza” je pretučen, a zatim je završio u Savi.

Vavićevi prijatelji, međutim, tvrde da su incident izazvali isti oni pripadnici navijačke grupe “Janičari” koji su u decembru demolirali kafić “Holivud” njegovog brata Aleksandra. Njegovi prijatelji tvrde i da je u begu od napadača Vavić skočio u reku, iako je loš plivač.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.