Van der Vart udario suprugu, uskoro razvod!

Izvor: RTS, 03.Jan.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Vart udario suprugu, uskoro razvod!

Brak Rafaela van der Varta se raspada, nakon što je fudbaler Hamburga udario suprugu Silvi u novogodišnjoj noći. Ja sam idiot, kaže Holanđanin.

Rafael i Silvi van der Vart uskoro pred sudijom za razvod! U novogodišnjoj noći, fudbaler Hamburga udario suprugu.

"Ja sam idiot. Žao mi je, to nije trebalo da se dogodi", rekao je holandski fudbaler za nemački Bild, priznajući da je udario prelepu suprugu Silvi.

Incident se dogodio na privatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zabavi u Hamburgu i Van der Vartovi su pre svađe i fizičkog sukoba izgledali srećno, zadovoljno i često pozirali zajedno, piše Bild. Svađa je, kažu očevici, buknula u sekundi i posle salve uvreda sa obe strane, Rafael je udario Silvi koja je pala na pod.

Silvi je, kako pišu brojni evropski mediji, oprostila suprugu, ali nedugo zatim pojavile su se informacije da je zatražila razvod, ali kako kaže, povod nije bio pomenuti incident

"Udaljili smo se vremenom. To je dugotrajan proces. Zvuči čudno, ali mi se i dalje poštujemo i volimo", rekla je Silvi.

Rafael i Silvi su u braku od 2005. godine i imaju sina Damijena Rafaela.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAN DER VART: Ja sam idiot!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2013

Fudbaler Hamburgera udario suprugu Silvi tokom novogodišnje noći..HAMBURG - Fudbaler Hamburgera Rafael van der Vart izjavio je da je idiot i priznao da je udario suprugu Silvi..."Ja sam idiot. Žao mi je, to nije trebalo da se dogodi", rekao je holandski fudbaler priznajući da je udario prelepu suprugu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.