VOLIM TE! OVO JE TVOJE DETE! Haos na SUĐENJU Depa i Amber! Žena ULETELA U SUDNICU sa BEBOM U NARUČJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 11:36

"VOLIM TE! OVO JE TVOJE DETE!" Haos na SUĐENJU Depa i Amber! Žena ULETELA U SUDNICU sa BEBOM U NARUČJU (VIDEO)

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba!"

Suđenje između Amber Herd i Džonija Depa je u punom jeku, ali bizarna scena koja se u ponedeljak dogodila na sudu tokom pauze mnoge je iznenadila.

- Džoni, volim te, naše duše su povezane - ovim rečima je započeo incident na sudu.

Naime, u sudnicu je ušla žena s detetom u naručju i tvrdila je da je otac deteta Džoni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dep.

- Ova beba je tvoja - uzviknula je žena, a Dep joj je samo mahnuo.

Svi u sudnici ostali su zatečeni, a zamenik sudije odlučio je da je izbaci iz sudnice.

Međutim, naravno, to nije moglo da prođe nezapaženo. Dok su se nizali komentari u sudnici, žena je u međuvremenu ležerno stajala sa svojim dečjim kolicima ispred sudnice.

- Da li je čekala s bebom u 1 ujutro da uđe u sudnicu? Ako je tako, to je veći problem - pitaju se.

Nakon što su joj kasnije ušli u trag, žena je rekla za "Law & Crime" da je sve isplanirala sa svojim mužem, te da su mislili da je to šala i da će biti smešno.

Podsetimo, nedavno je pevačica Kortni Lav otkrila na sudu kako joj je Džoni spasio život nakon što se predozirala u jednom noćnom klubu.

- Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba "Viper Room" u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj ćerki Fransis da prebrodi taj period. Džoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao da je uteši. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali - izjavila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žena uletela u sudnicu: "Džoni, ova beba je tvoja"; Ponovo incident na suđenju Dep - Herd

Izvor: B92, 24.Maj.2022

Suđenje između Amber Herd i Džonija Depa je u punom jeku u svojoj završnici, ali bizarna scena koja se u ponedeljak dogodila na sudu tokom pauze mnoge je iznenadila...U zgradu je uletela nepoznata žena sa detetom u naručju i viknula:.."Džoni, volim te, naše duše su povezane", započela je ovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.