(VIDEO) TRAGEDIJA NA AEROMITINGU: Pogledajte dramatičan pad vojnog aviona na jugu Britanije!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TRAGEDIJA NA AEROMITINGU: Pogledajte dramatičan pad vojnog aviona na jugu Britanije!

Vojni avion tipa Hoker hanter srušio se na aeromitingu koji se održavao na aerodromu Šorhem, u blizini Brajtona, na jugu Velike Britanije.

U incidentu je bilo nekoliko povređenih, a pilot je izvučen iz zapaljene olupine, saopštila je policija pokrajine Saseks, a prenosi Rojters.

Avion je pri padu, prethodno izvodeći luping, pogodio nekoliko automobila na autoputu A27 koji vodi na sever od aerodroma.

Radi se o vojnom avionu Hoker Hanter, mlaznom lovcu jednosedu - tipu aviona koji se proizvodi u Britaniji još od pedesetih godina prošlog veka.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autoput

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se vojni avion na aeromitingu kod Brajtona

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2015

Na aeromitingu koji je danas održan na aerodroma Šorhem, u blizini Brajtona, na jugu Britanije, u ranim popodnevnim časovima srušio se vojni avion, koji je pri padu zakačio nekoliko automobila, a samo je nekoliko ljudi povređeno. Avion je pri padu, prethodno izvodeći luping, pogodio nekoliko automobila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.