VIDEO: Karager pljunuo, obrukao se i suspendovan

Izvor: Mondo, 12.Mar.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Karager pljunuo, obrukao se i suspendovan

Televizija Skaj suspendovala Džejmija Karagera jer je kroz prozor automobila pljunuo ka jednoj devojčici i njenom ocu.

Britanska televizija Skaj suspendovala je bivšeg fudbalera Liverpula Džejmija Karagera koji je radio kao stručni konsultant, pošto je kroz prozor automobila pljunuo ka 14-godišnjoj devojčici i njenom ocu.

Karager se izvinio porodici, rekao je da nije ponudio da napusti posao, ali da tek treba da vidi da li će ostati da radi na televiziji Skaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Incident se dogodio u subotu kada je Karager napuštao stadion Old Traford, gde je radio za Skaj utakmicu Mančester junajteda i Liverpula.

Na video snimku se vidi kako iz automobila devojčicin otac u više navrata pominje rezultat utakmice, koju je dobio Junajted 2:1, što je iznerviralo Karagera, pa je kroz prozor pljunuo u njihovom pravcu.



Izvor: YouTube

"Skaj ovu stvar shvata izuzetno ozbiljno, osuđuje Džejmijevo ponašanje i to smo mu jasno stavili do znanja i suspendovali smo ga. To je mnogo ispod standarda koji očekujemo od naših ljudi", navodi se u saopštenju televizije. Karager se danas pojavio u vestima Skaja i nakon što je video snimak emitovan, on je rekao da je taj incident bio 'trenutak ludila'".

"Najviše žalim što se 14-godišnja devojčica našla usred toga. To me najviše pogađa. Imam ćerku istih godina i ne mogu da kažem kako bih reagovao da je neko tako nešto uradio njoj", rekao je Karager.

Karager radi za Skaj otkako je završio karijeru 2013. godine i svi hvale njegove analize utakmica u emisijama.

"Osramotio sam fudbal. Bio sam uzor, ljudi su se ugledali na mene", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Televizija Skaj suspendovala Karagera zbog pljuvanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2018

Britanska televizija Skaj suspendovala je danas bivšeg fudbalera Liverpula Džejmija Karagera koji je radio kao stručni konsultant, pošto je kroz prozor automobila pljunuo ka 14-godišnjoj devojčici i njenom ocu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Skaj kaznio Karagera zbog pljuvanja devojčice; "Osramotio sam fudbal"

Izvor: B92, 12.Mar.2018

Televizija Skaj suspendovala je Džejmija Karagera koji je radio kao stručni konsultant, pošto je kroz prozor automobila pljunuo ka devojčici i njenom ocu. Incident se dogodio u subotu kada je Karager napuštao stadion Old Traford, gde je radio za Skaj utakmicu Mančester junajteda i Liverpula.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.