(VIDEO) KAO U HOROR FILMU: Devojčicu (9) progutao pesak nasred plaže!

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAO U HOROR FILMU: Devojčicu (9) progutao pesak nasred plaže!

- Videla sam dečicu kako se igraju u pesku, ali je odjednom nastala vika. Odjednom sam čula vrisku i videla sam da se gomila ljudi skupila na mestu gde su bila deca. Počeli su da kopaju, ali pesak se samo još više urušavao – rekla je jedna devojka koja je bila svedok čitavog događaja.
Na mesto nesreće odmah su došli vatrogasci i policija. Oni su uspeli da iskopaju rupu i dohvate devojčicu, ali bezuspešno jer je nesrećna devojčica proglašena mrtvom, a portparol vatrogasne stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Oregonu Linkoln Džim Kus je istakao da su se ovakvi incidenti događali i ranije, ali retko.

 
Inače, devojčica je zajedno sa roditeljima bila u poseti rodbini u Linkoln sitiju u Oregonu. Njeni roditelji Robert i Stejsi Frensi, kao i njihovi porodični prijatelji su bili svedoci nesreće.

 
Od kako se tragedija dogodila, ožalošćeni roditelji i prijatelji su se okupili na plaži na mestu nesreće i palili sveće.
Pogledajte video:

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.