(VIDEO) JEZIV TIKTOK TREND TRUJE OMLADINU SRBIJE: Roditelji pazite, prvi incident zabeležen na liniji 78 - ugroženi i deca i putnici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 19:24

(VIDEO) JEZIV TIKTOK TREND TRUJE OMLADINU SRBIJE: Roditelji pazite, prvi incident zabeležen na liniji 78 - ugroženi i deca i putnici!

Snimak koji je na TikToku postao viralan dogodio se na beogradskoj liniji 78.

Društvene mreže neretko tinejdžerima prikazuju razne izazove, koji mogu biti opasni, čak i po život. Upravo takav jedan TikTok "trend" stigao je i u Srbiju, a dešava se svakodnevno.

Naime, radnja se dešava tako što deca trče za autobusom, onog trenutka kada putnici uđu i zatvore se vrata, oni odvrnu ventil koji, naprostije rečeno, parališe autobus. Vozilo staje u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toliko naglo da neko može da padne i ozbiljno se povredi.

Tada se dešava to, da vozač mora da pozove servis i putnike zamoli da napuste vozilo.

Meni se to desilo danas na autobusu broj 17, sve je stalo u sekundi, ja ne znam šta rade ova deca - kaže jedan od korisnika.

Inače, snimak koji je na TikToku postao viralan dogodio se na beogradskoj liniji 78.

Ovim putem, apelujemo na decu da pre nego što urade ovako nešto, razmisle, jer mogu da naprave ozbiljan problem.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.