VIDEO: Četvoro povređeno u snažnoj eksploziji u Lesteru

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Četvoro povređeno u snažnoj eksploziji u Lesteru

Četiri osobe povređene su u snažnoj eksploziji koja je odjeknula večeras u britanskom gradu Lesteru, saopštila je policija.

Uništena je prodavnica mešovite robe. Portparol vatrogasne službe u Lesteru kazao je da je na terenu šest vatrogasnih vozila i da se u ovom trenutku pretražuje teren.

"Za sada je nepoznato da li ima još povređenih ili zarobljenih osoba", rekao je portparol.

Britanski "Skaj njuz" preneo je i da se eksplozija dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oko 19 časova po lokalnom vremenu na Hinkli Roudu u Lesteru. Policija je eksploziju proglasila "velikim incidentom" i savetovala ljude da izbegavaju područje.

Uzrok eksplozije nije poznat, kao i da li je neko bio unutar radnje ili u neposrednoj blizini na autobuskoj stanici.

This footage shows the aftermath of an apparent explosion in the Hinckley Road area of Leicester. Police have declared a "major incident." More information as we get it. pic.twitter.com/ghVIGEYjdk

— BBC East Midlands (@bbcemt) February 25, 2018

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U eksploziji u Lesteru poginule četiri osobe, četvoro u bolnici

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2018

Policija u Lesteru saopštila je da su u jučerašnjoj eksploziji u tom gradu poginule četiri osobe, dok se njih četvoro nalazi u bolnici, javlja "Rojters"...Britanska policija saopštila je da za sada nema naznaka da je ta eksplozija, u kojoj su sinoć izgoreli minimarket i jedan dom, povezana sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.