VELIKA SRAMOTA NA BAZENU U SRBIJI: Žene srednjih godina se brutalno tukle, deca u čudu gledala

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 10:55

VELIKA SRAMOTA NA BAZENU U SRBIJI: Žene srednjih godina se brutalno tukle, deca u čudu gledala

O incidentu odmah su obaveštene nadležene službe, koje su došle na lice mesta.

Nesvakidašnji incident dogodio se na gradskom bazenu u Čačku kada su se tokom održavanja takmičenja "Igre na vodi" prvo verbalno, a zatim i fizički sukobile dve žene srednjih godina.

- Prvo su počele da viču jedna na drugu i nazivaju se pogrdnim imenima. Onda je došlo do pravog fizičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obračuna, sevale su pesnice i čupale su se za kosu. Nimalo prijatna scena kojoj su prisustvovala deca koja su došla na bazen da se igraju i plivaju - kaže Čačanin Lazar M.

O ovom incidentu odmah su obaveštene nadležene službe, koje su došle na lice mesta.

- Pripadnici policije su razdvojili dve besne sugrađanke. Reagovala je i Hitna pomoć koja je ustanovila da su učesnice okršaja zadobile lakše telesne povrede u vidu ogrebotina. Ne zna se šta je uzrok ovog sukoba - dodaje očevidac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.