Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 12:29

"VANREDNA ATMOSFERA ĆE BITI PRAVILO" Ako je prva sednica bila pokazna vežba, ovako bi narednih godina mogla da izgleda Skupština Srbije

Tri dana konstitutivne sednice novog saziva Skupštine Srbije bila su, čini se, možda i dinamičnija nego celo zasedanje prethodnog saziva. Diskusija je bila žustra, letele su uvrede i toalet papir, sve je bilo na ivici incidenta zbog čega je policija svakodnevno boravila u sali. Iznošeni su i transparenti, lupalo se po stolovima, pa se nameće pitanje hoće li i u ovom slučaju važiti izreka "po jutru se dan poznaje" i da li će takva atmosfera u naredne četiri godine postati svakodnevica u srpskom parlamentu?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.