Uznemirujući snimak: Brutalno prebijanje u Beogradu!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući snimak: Brutalno prebijanje u Beogradu!

Na internetu se pojavio snimak prebijanja čoveka u centru Beograda. Incident se dogodio najverovatnije juče. Pažnja: Uznemirujući snimak!

Huligan iz kamiona sa šabačkim registarskim tablicama tukao je čoveka, dok mu je njegov drug "držao stražu". Prekinuli su iživljavanje tek kada su na stranu prebijenog stali okupljeni građani.

"Gde ćeš, bre, pijana stoko, koga, bre, ti udaraš", vikao je nasilnik na čoveka dok ga je tukao.

Iživljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se dogodilo u Ulici 27. marta, preko puta Mašinskog fakulteta.

Na snimku se čuju građanke koje govore "ubiće ga" i "prestani, dosta".

To, međutim, nasilnika nije sprečilo sve dok se nije pojavio krupniji mladić, pa je posle prepirke sa njim prestao da tuče čoveka.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.