Izvor: Press, 12.Sep.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Žarkovu: Muškarcu brusilica probušila glavu, ostao mrtav na licu mesta

Komšija je srećom izbegao smrt, ali je zadobio povrede noge.
Foto: Tanjug
Radosav Prelević (50) poginuo je danas oko podneva u svojoj kući u Žarkovu, kada je tokom obavljanja kućnih popravki, alatka kojom je rukovao zakazala i jedan njen deo ga pogodio u glavu. U tragediji je povrede zadobio i njegov mlađi komšija, koji je nakon incidenta prebačen u Urgentni centar.
- Otac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imao prostor u kojem je držao različite mašine, koje je popravljao, kupovao je alatke i njima sređivao stvari za sebe, nije to bila profesionalna radionica, već mu je to služilo za opravku kola i stvari oko kuće - objašnjava ćerka preminulog za beogradske medije.
Njih dvoje živeli su sami u domu u Ulici Krajiških brigada, a danas im je u posetu došao i jedan od komšija.
- Otac je bio zajedno sa tim momkom, a ja sam bila gore na spratu u našem stanu, kada sam odjednom čula da mladić zapomaže i sišla dole da vidim o čemu se radi - dodaje ona.
Prizor koji je usledio nakon što je pritrčala u pomoć ostavio ju je u šoku.
- Brus koji se okreće na mašini je iskočio i prošao mu kroz glavu, usmrtio ga je na licu mesta. Nije bilo šanse da se spase - rekla je vidno uznemirena ćerka.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bizarna nesreća u Žarkovu, poginuo muškarac!

Izvor: Mondo, 12.Sep.2017

R.P. (50) poginuo je danas u svojoj kući u Žarkovu, kada je tokom obavljanja kućnih popravki, alatka kojom je rukovao zakazala i jedan njen deo ga pogodio u glavu...Foto: MONDO/Samir Cacan..U tragediji je povrede zadobio i njegov mlađi komšija, koji je nakon incidenta prebačen u Urgentni centar,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.