Užas u Nemačkoj: Muškarac pretio pištoljem prolaznicima

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 20:31

Užas u Nemačkoj: Muškarac pretio pištoljem prolaznicima

Na autobuskoj stanici u nemačkom gradu Vupertal danas se dogodio incident kada je muškarac s pištoljem agresivno pretio prolaznicima.

Policija ga je odmah uhapsila.

Nekoliko svedoka pozvalo je policiju, koja je odmah alarmirala sve raspoložive hitne službe, a patrolni automobili su ubrzo stigli na mesto incidenta. Pokrenuta je operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikih razmera uz podršku federalnih policajaca iz obližnje glavne stanice, zbog bojazni da bi čovek mogao da puca unaokolo, prenosi nemački list Bild.

Specijalci sa pancirima i naoružani mitraljezima ogradili su veliki prostor i evakuisali autobusku stanicu, a dva policajca naredila su napadaču da baci pištolj i legne na zemlju. On ih je poslušao, ispustio oružje i legao na stomak, a policajci su ga brzo savladali i stavili mu lisice. Osumnjičeni je priveden u sedište policije u Vupertalu, gde će protiv njega biti pokrenut istražni postupak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.