Izvor: Danas, 04.Mar.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utvrđen identitet žrtava

Pripadnici američkog ratnog vazduhoplovstva ubijeni na frankfurtskom aerodromu su dvadesetpetogodišnji Nikolas Alden i Zakari Kadibek, saopštio je Pentagon, navodeći da još nije utvrđeno da li je kosovski Albanac Arid Uka, koji je priznao taj zločin, sam planirao napad na autobus sa vojnicima SAD. Jedan od glavnih zadataka istrage biće da utvrdi da li je još neko umešan u incident, izjavio je portparol Pentagona pukovnik Dejv Lejpan.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zaglavljeni Ukin pištolj sprečio dalje ubijanje

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2011, 07:17

KARLSRUE - Kosovski Albanac Arid Uka je sam izvršio napad u kojem je na frankfurtskom aerodromu ubio dvojicu pripadnika američkog ratnog vazduhoplovstva. Uka je optužen da je pre napada, zatražio cigaretu od jednog američkog vazduhoplovca ispred autobusa i upitao ga da li odlazi u Avganistan. Kada...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.