Urošu Mišiću država plaća milion dolara da prestane da se tuče

Izvor: Njuz.net, 21.Feb.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urošu Mišiću država plaća milion dolara da prestane da se tuče

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Država odlučila da reaguje preventivno


BEOGRAD, 21. februar 2013, (Njuz) – Incident u beogradskom klubu „Plastik“ čiji je akter bio i Uroš Mišić, a u kojem je povređen jedan američki marinac, naterao je državne organe da hitro reaguju. Kako saznaje Njuz, država razmatra da sa Mišićem postigne dogovor o isplati u visini od milion dolara kako više ne bi učestvovao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << tučama.
Državni organi smatraju da će na ovaj način izbeći skupe sudske troškove koji se javljaju u ovakvim situacijama kao i moguće probleme u odnosima sa drugim državama.
- Država je odlučila da reaguje preventivno, jer je poznato koliko smo već problema imali zbog slučaja Miladina Kovačevića. Uroš Mišić je već osuđivan zbog napada na policajca na fudbalskoj utakmici, a vidimo da to nije dalo velike rezultate. Čak ni amnestija zahvaljujući kojoj je ranije izašao iz zatvora nije pomogla – objašnjava uzroke ovakve odluke naš izvor iz Ministarstva pravde koji je tražio da ostane anoniman – Ubeđeni smo da ćemo na ovaj način sprečiti buduće incidente u kojima bi on mogao da uzme učešća. Milion dolara zvuči kao velika cifra, ali moramo uzeti u obzir uštede koje ćemo ovako ostvariti. Nema sudskih troškova, niti krupnih diplomatskih skandala koji nastaju u ovakvim situacijama.
Uroš Mišić nije bio previše raspoložen za priču o ovom slučaju. On je samo kratko izjavio da mu je žao zbog incidenta i da ne prođe ni minut kako sa kajanjem ne pomisli na njega. Mišić je izrazio i iskrenu želju da zasnuje porodicu i živi mirnim životom zbog čega je zamolio državu da mu uplati „ako može malo više od milion dolara“.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.