Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Avg.2023, 20:01

Uleteo među ljude na protestu u Milanovcu, teško povređeno dete u bolnici

Incident u Gornjem Milanovcu. Vozač automobila je nakon početka protesta, velikom brzinom uleteo u masu i teško povredio dete koje je od udara odbacio nekoliko metara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uleteo kolima među ljude na protestu u Milanovcu, povređeno dete

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2023

Vozač automobila je, pred početak protesta u Gornjem Milanovcu, velikom brzinom uleteo među ljude i povredio dete koje je udarac odbacio nekoliko metara.

Nastavak na Radio 021...

NESREĆA U GORNJEM MILANOVCU Dete povređeno kada je automobil uleteo na raskrsnicu, vozač uhapšen

Izvor: Blic, 25.Avg.2023

Jedno dete (5) povređeno je večeras u nesreći koja se dogodila oko 19.15 časova u Gornjem Milanovcu tokom protesta. Naime, vozač automobila milanovačkih registarskih oznaka prošao je glavnom ulicom, inače uobičajeno zatvorenom za saobraćaj od 18 sati, i udario dete kod raskrsnice Karađorđeve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.