Uhapšeni navijači Rome zbog napada na pristalice Totenhema

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Nov.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni navijači Rome zbog napada na pristalice Totenhema

Italijanska policija uhapsila je dvojicu navijača Rome zbog sumnje da su napali pristalice lononskog Totenhema pred utakmicu koju je engleski klub igrao protiv rimskog Lacija u Ligi Evropa.
U incidentu u Rimu u četvrtak povređeno je sedam osoba, od kojih je jedan čovek izboden nozem u baru na trgu Kampo de Fjori.
Kako je navela policija, tokom noći su pretreseni domovi 15 osoba, a uhapšeni su 25-godišnji Mauro Pineli i godinu dana stariji Frančesko Janari.
Protiv njih dvojice biće podnete krivične prijave za pokušaj ubistva. Policija je u početku sumnjala na navijače Lacija.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.