Uhapšeni Beograđani u Herceg Novom: Letovali kod glumca u kući, pa ga brutalno pretukli

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Beograđani u Herceg Novom: Letovali kod glumca u kući, pa ga brutalno pretukli

M.R. (19) i U.Z. (18) iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli glumca Zorana Trojanovića u njegovoj porodičnoj kući u Herceg Novom.

Kako pišu Novosti, mladići su bili na letovanju u Herceg Novom gde su iznajmili smeštaj kod Trojanovića. Incident se dogodio 9. avgusta u 00.30 časova kada glumac zamolio goste da ne prave toliku buku jer je kasno. Beograđanima je to zasmetalo i nakon kraće prepirke >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << počeli su da biju Trojanovića.

Kako se može čuti u Herceg Novom, batinanje je bilo toliko brutalno da je glumcu bilo popuno “deformisano lice” od primljenih udaraca. U policiji u Herceg Novom potvrdili su za Telegraf.rs da je izvršeno krivično delo nasilničkog ponašanja u kome je Trojanović zadobio telesne povrede i da je posle incidenta hitno odvezen u Opštu bolnicu u Meljine.

Ovo brutalno prebijanje je odmah prijavljeno policiji, ali kada su oni stigli nasilnici su već pobegli sa lica mesta. Dvojica Beograđana koji su osumnjičeni za ovo krivično delo su uhapšena u 13.30 časova i ubrzo su završila u Istražnom zatvoru u Podgorici.

“Ova dva lica su sprovedena državnom tužiocu u Herceg Novom u 18.30 časova, nakon toga sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom je za ova dva lica odredio pritvor u trajanju do 30 dana nakon čega su oni sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija – Istražni zatvor u Podgorici”, kažu u policiji.

Inače, Zoran Trojanović je dugogodišnji glumac Hercegnovskog pozorišta, a 26. juna je imao premijeru imao sa predstavom “Pršut, sira i Šekspira”.

Drama u Crnoj Gori: Kuća je bila puna dece, a onda je nastala panika kada su pogledali ispod stola

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.