Uhapšen napadač na interventnu jedinicu

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na interventnu jedinicu

Pripadnici policijske uprave Novi Pazar uhapsili su večeras M.A. zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti Pripadnici policijske uprave Novi Pazar uhapsili su večeras M.A. zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policiji.Uhapšeni je, kako se navodi, napao interventnu jedinicu novopazarske policije u centru grada i naneo im lakše telesne povrede.Do incidenta je došlo kada je pripadnica saobraćajne policije pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da legitimiše lice, ali je M.A. je napao, a ona je zvala pojačanje.Pročitajte još: Uhapšen zbog sumnje da je napao policajcaNa lice mesta stigli su pripadnici interventne jedinice, a M.A. je nasrnuo i na njih i naneo im lakše telesne povrede.Jedan od dvojice povređenih policajaca ima kopče na glavi, dok je drugi prošao sa udarcem u glavu, tvrdi naš izvor.Pročitajte još: Napao i vređao policajce pa ga priveliM.A. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a na teret mu se stavlja krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazarac pesnicama tukao policajce!

Izvor: SandzakPress.net, 23.Maj.2018

Novopazarac M.M. (1981) napao je dvojicu policajaca danas oko 16 časova u centru Novog Pazara,potvrđeno je za A1 u policiji. Kako A1 sazanje , M.M. napao je prvo policajku  iz saobraćajne policije uz psovke i prijetnje. Kad su stigle kolege iz  interventne da odbarne koleginicu,M.M. napao je i dvojicu ...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.