Uhapšen jer je ugrizao policijskog psa

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je ugrizao policijskog psa

Muškarac iz Nju Hempšira, u SAD, uhapšen je nakon što je ugrizao policijskog psa dok su policajci sprovodili istragu pucnjave u gradiću Boskejvenu, objavila je policija.

Do incidenta je došlo u nedelju kad je policija proveravala informaciju da je u jednoj kući osoba upucana. U kući su pronašli dve osobe za kojima su bile raspisane poternice i koje su pokušale da pobegnu kad je policija pokušala da ih uhapsi, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je policijski poručnik Džejson Kilari.

"Obojica su se snažno opirala hapšenju. Jedan je ugrizao psa i pas je uzvratio ugrizom i potom je muškarac savladan omamljivačem", kazao je Kilari.

Muškarac, čiji identitet nije objavljen, optužen je za opiranje hapšenju i napad na policijskog psa.

Pas nije povređen i može se vratiti u službu.

"Ukoliko se nadmećete ugrizima s policijskim psom nećete pobediti", rekao je Kilari.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

VEROVALI ILI NE: Uhapšen pošto je ujeo policijskog psa (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2018

Jedan muškarac uhapšen je zbog sumnje da je ujeo policijskog psa pošto su organi reda istraživali pucnjavu u američkom gradu Boskejven, prenose svetski mediji Jedan muškarac uhapšen je zbog sumnje da je ujeo policijskog psa pošto su organi reda istraživali pucnjavu u američkom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.