Učenik Vojne gimnazije nožem povredio učenicu u internatu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik Vojne gimnazije nožem povredio učenicu u internatu

Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije nožem je povredio učenicu četvrtog razreda u internatu te škole, a njeno stanje je stabilno, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi u saopštenju, incident se dogodio prethodne noći oko 22.50, a učenica je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Učenik Vojne gimnazije takođe je zbrinut na VMA.

Na mesto incidenta izašli su pripadnici Vojne policije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i dežurni zamenik višeg javnog tužioca za rad sa maloletnicima Nataša Dubak.

Načelnik Vojne akademije formirao je komisiju za utvrđivanje okolnosti nastanka događaja, a tim povodom jutros je u Vojnoj gimnaziji održan sastanak kome su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin, rektor Univerziteta odbrane Mladen Vuruna, načelnik Vojne akademije Goran Zeković, direktor Vojnobezbednosne agencije Petar Cvetković i načelnik Vojne gimnazije Miroslav Gvozdenović, navedeno je u saopštenju.

Ministar Vulin obišao je povređenu učenicu koja je hospitalizovana na VMA.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik Vojne gimnazije povredio nožem učenicu

Izvor: B92, 27.Dec.2017

Beograd -- Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije povredio sinoć nožem školsku drugaricu u internatu te škole...Povređena učenica je stabilno, nakon što je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji...Incident se dogodio sinoć oko 22.50 sati, saopštilo je Ministarstvo...

Nastavak na B92...

DRAMA U VOJNOJ GIMNAZIJI Učenik četvrtog razreda izbo vršnjakinju u internatu

Izvor: Blic, 27.Dec.2017

Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije izbo je sinoć oko 22.50 sati nožem vršnjakinju iz razreda u internatu te škole. Na sreću, devojka je sa lakšim telesnim povredama zbrinuta na Vojnomedicinskoj akademiji i njeno stanje je stabilno...Inače, na Vojnomedicinskoj akademiji trenutno se nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.