Učenica ubola nožem nastavnicu u školi kod Smederevske Palanke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2021, 16:19

Učenica ubola nožem nastavnicu u školi kod Smederevske Palanke

U osnovnoj školi u mestu Selevac kod Smederevske Palanke 14-ogodišnja učenica nožem je posekla nastavnicu, prenose beogradski mediji.

Kako navodi Objektiv.rs, učenica B. Ž. ubola je nastavnicu O. R. (42) nožem u glavu.

Incident se desio u holu OŠ "Đorđe Jovanović".

Iz Opšte bolnice "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci za RTS su rekli da je nastavnica primljena sa lakšom povredom, odnosno posekotinom na glavi, i da je nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenica nožem posekla nastavnicu kod Smederevske Palanke

Izvor: RTS, 01.Feb.2021

U Osnovnoj školi "Đordje Jovanović", u mestu Selevac kod Smederevske Palanke dogodio se incidentu kojem je četrnaestogodišnja učenica, nožem posekla nastavnicu. . Kako je potvrđeno RTS-u iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, incident se dogodio u holu škole,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.