Ubijen migrant u Bačkim vinogradima

Izvor: Studio B, 27.Jul.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen migrant u Bačkim vinogradima

U tuči, koja je izbila između dve grupe migranata jutros oko pet sati ujutru, u Bačkim Vinogradima, nedaleko od državne granice sa Mađarskom, jedan državljanin Avganistana je ubijen, dok su dvojica zadobila telesne povrede, saopštio je MUP.

Na mestu događaja je tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici MUP u Subotici, a uviđaj je u toku, navodi se u saopštenju.

Kako je ranije jutros javio dopisnik Tanjug sa lica mesta, povređeni su smešteni u bolnici, a prema za sada nezvaničnim informacijama u sukobu, u kojem su korišćeni noževi, jedna osoba je izgubila život, a druga osoba, muškarac, uboden je u levu nadlakticu i levi kuk.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ubijen migrant u sukobu u Bačkim vinogradima

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2015

SUBOTICA - U sukobu migranata u Bačkim vinogradima rano jutros jedna osoba je izgubila život, a druga je povređena i nalazi se u bolnici, saopštio je MUP.Incident se dogodio u voćnjaku atara sela Bački vinogradi u blizini granice sa Mađarskom gde je uviđaj u toku.Na licu mesta su prisutni i predstavnici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.