UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte kako je ubijen navijač Napolija

Izvor: Kurir, 04.Sep.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte kako je ubijen navijač Napolija

RIM - Italijanski mediji objavili su ekskluzivni video snimak na kome se vidi kako je ubijen navijač Napolija Ćiro Espozito uoči meča finala Kupa Italije protiv Fiorentine.

Espozito (22) je ranjen u grudi ispred olimpijskog stadiona u Rimu 3. maja uoči finala italijanskog kupa, koji je na kraju završen pobedom Napolija od 3:1. Navijač Napolija je bio u teškom stanju, a preminuo je 25. juna.

Neposredno posle incidenta uhapšen je jedan navijač Rome kome se sudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za ubistvo.

Italijanski mediji su četiri meseca kasnije došli u posed snimka sa mesta tragedije. Na snimku se čuje pucanj i panika među navijačima, a onda se vidi telo na zemlji i vapaji za pomoć.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUCI-VIDEO-Pogledajte-kako-je-ubijen-navijac-Napolija

Izvor: medio.rs, 04.Sep.2014

Italijanski mediji objavili su ekskluzivni video snimak na kome se vidi kako je ubijen navijač Napolija Ćiro Espozito uoči meča finala Kupa Italije protiv Fiorentine...Espozito (22) je ranjen u grudi ispred olimpijskog stadiona u Rimu 3. maja uoči finala italijanskog kupa, koji je na kraju završen...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.