Izvor: Blic, 05.Sep.2023, 23:03

(UZNEMIRUJUĆE) Šokantan snimak tragedije u luci Pirej: Posada izgurala putnika koji je pokušao da se ukrca na broda

Kapetan i posada trajekta "Plavi horizont" uhapšeni su zbog incidenta u Pireju, gde je 36-godišnji muškarac tragično nastradao dok je pokušavao da se ukrca na brod koji je trebalo da otplovi za Krit.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI KAPETAN I ČLANOVI POSADE BRODA: Putnik želeo da se ukrca, a onda je koškanje dobilo tragičan ishod (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 07:02

Šokantan snimak tragedije u luci Pirej...Kapetan i posada trajekta "Plavi horizont" uhapšeni su zbog incidenta u Pireju, gde je 36-godišnji muškarac tragično nastradao dok je pokušavao da se ukrca na brod koji je trebalo da otplovi za Krit...Nesreća se dogodila na relaciji Pirej - Iraklion, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"GURNULI GA S TRAJEKTA, HLADNO POGLEDALI I OTIŠLI!" Ovo je momak koji je umro u uzburkanom moru u Grčkoj, pojavio se novi snimak užasa (UZNEMIRUJUĆE)

Izvor: Blic, 06.Sep.2023

Četiri člana posade trajekta "Blue Horizon", odnosno "Plavi Horizont", suočavaju se sa optužbama za ubistvo iz nehata u vezi sa smrću 36-godišnjeg muškarca u luci Pirej u utorak kasno uveče. U međuvremenu su se pojavili i novi snimci smrtonosnog incidenta, kao i izjave svedoka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.