UZNEMIRUJUĆE! INCIDENT! Cirkuski slon GURNUO drugog SLONA u PUBLIKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆE! INCIDENT! Cirkuski slon GURNUO drugog SLONA u PUBLIKU! (VIDEO)

Nažalost, i ovo se dešava!

Indijski slon u cirkusu u Nemačkoj je, tokom predstave, "Istupio iz scenarija" i glavom se zabio u drugog slona, gurnuvši ga među šokiranu publiku, zbog čega je grupa za zaštitu ljudskih prava "Peta" pozvala na zabranu divljih životinja u nemačkim cirkusima.

ŠOK! Lane Jovanović je bio SRPSKI HEROJ protiv Nemačke - danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO! Šta mu se desilo?! (FOTO)

NIJE GARFILD ALI IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO! Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelepi mačor RUŠI sve rekorde! (VIDEO)

Incident se dogodio u trenutku kada su tri slona, koja su jahali cirkuski izvođači, privodila kraju svoju tačku, prenosi danas AP.

Jedna osoba iz publike zadobila je u tom incidentu manje ogrebotine, ali u cirkusu kažu da je ta osoba ipak ostala da predstavu odgleda do kraja.

Dok iz grupe "Peta" upozoravaju da divlje životinje ne mogu biti adekvatno zbrinute u cirkuskom okruženju i da bi ih tamo trebalo zabraniti, portparol cirkusa Frank Keler kaže da je to bio "nesrećni slučaj i da se to, nažalost, dešava u cirkusu".

MEDA IZ SRBIJE SREĆNO UDOMLJEN U ŠVAJCARSKOJ - Prvi STANOVNIK prihvatilišta!

DA, DOBRO STE PROČITALI - SPA ZA KONJE! Vlasnica je NAPRAVILA savršen ambijent za svoje ljubimce!
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.