UZNEMIRUJUĆE: Desni bek Njukasla ležao u lokvi krvi (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆE: Desni bek Njukasla ležao u lokvi krvi (VIDEO)

Neverovatan incident se desio u Mančesteru. Na ulici je pretučen prvotimac Svraka, a nekada učenik fudbalske škole Junajteda, Deni Simpson.
Kako prenose pojedini engleski portali, desni bek crno–belih je oko četiri sata ujutro, na kiosku brze hrane, u pijanom stanju, udario 50–godišnjaka i zatim krenuo ka taksiju.
Potom su ga dva momka izvukla iz taksija i isprebijala.

Krva je tekla po pločniku, prolaznici su ga prevrtali, snimali i slikala, a tek posle toga pozvali pomoć. Policija u Mančesteru je potvrdila incident.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pijanog fudbalera Njukasla umalo ubili od batina u Mančesteru! (FOTO i VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2013

Strašan incident dogodio se jutros oko četiri sata na ulicama Mančestera! Fudbaler Njukasla Deni Simpson žestoko je isprebijan od strane dva mladića, toliko da je ostao da leži na pločniku u besvesnom stanju i to u lokvi krvi.   Kako pišu engleski mediji Simpson je u vidno alkoholisanom stanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.