UŽASAN PRIZOR! Voz razneo kamion koji se nije zaustavio na pružnom prelazu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN PRIZOR! Voz razneo kamion koji se nije zaustavio na pružnom prelazu (VIDEO)

Neki su pretpostavili da je kamion, možda, imao problema sa kočnicama, zbog čega nije mogao da se zaustavi na vreme.

Snimak kamiona koji ignoriše spuštenu rampu, lomi je i prolazi dalje, sve dok voz u punoj brzini ne naleti na njega, ove nedelje se vrlo brzo proširio društvenim mrežama.

Na snimku incidenta, koji se dogodio u Poljskoj, čini se kao da je vozač kamiona namerno potpuno igniorisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Andrijin krst i samu rampu i činjenicu da je verovatno mogao da vidi i da čuje voz koji nailazi.

Voz je, na sreću, udario samo prikolicu kamiona, sa koje je srušio bager koji je kamion prevozio. U sudaru, prema informacijama nije bilo povređenih.

Među brojnim komentarima ovog snimaka bilo je onih u kojima su komentatori pretpostavljali da je kamion, možda, imao problema sa kočnicama, zbog čega nije mogao da se zaustavi na vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.