Izvor: Pančevac-online.com, 04.Nov.2023, 18:33

UŽAS U SURČINU: Muž gađao ženu daljinskim, slučajno pogodio novorođenče

Muškarac R.S. saslušan je juče u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja sumnje da je 1. novembra napao vanbračnu suprugu i novorođenče. Do incidenta je došlo u porodičnoj kući u Surčinu, kada je nakon verbalne svađe, M.R. fizički nasrnuo na ženu M.Ž. Kako se nezvanično saznaje, M.R. je udario i davio rukama M.Ž. uputio joj […] The post UŽAS U SURČINU: Muž gađao ženu daljinskim, slučajno pogodio novorođenče appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

STRAŠNO NASILJE U SURČINU Muškarac gađao ženu daljinskim, a pogodio novorođenče - STRAVIČNI DETALJI otkrivaju užas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023

Do incidenta je došlo u porodičnoj kući u Surčinu, kada je nakon verbalne svađe, muškarac fizički nasrnuo na ženu...Muškarac je saslušan juče u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja sumnje da je 1. novembra napao vanbračnu suprugu i novorođenče...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.