UŽAS U KINI Bager mrvi ženu koja je protestovala ležeći na ulici

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U KINI Bager mrvi ženu koja je protestovala ležeći na ulici

Jedna Kineskinja preminula je tako što je ležeći na ulici pokušavala da zaustavi bageristu koji je pokušao da se odveze nakon što je oštetio njenu kuću. Vozač bagera je prešao preko nje i usmrtio je na mestu.

Incident se dogodio u gradu Jučengu, nakon što je bagerista poslat da iskopa kanal, u koji je kasnije trebalo spustiti cevi za naftovod.

Prema svedočenju komšija, kanal je iskopan isuviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << blizu kuće Ju Čunga (49) i njegove supruge Žen (48), što je izazvalo pucanje zidova i oštećenja na fasadi.

Iznervirani načinjenim oštećenjem, par je izašao iz kuće i pretio bageristi Ju Binu (29), pritom "zaplenivši" mašinu i oteravši ga.

Nedelju dana kasnije, u ranim jutarnjim časovima vozač se vratio, i uz pomoć rezervnog ključa pokrenuo bager kako bi završio posao. Međutim, brujanje mašine probudilo je Čungove.

Prema izjavi komšija, par je odmah istrčao i počeo da viče na vozača.

- Kada sam izašao na ulicu video sam Čunga kako stoji ispred bagera i odbija da se pomeri. Vozač je pokušao da ide u rikverc, međutim čangova supruga je otrčala iza mašine i legla na zemlju kako bi blokirala bageristu.

Međutim, vozač je nije video, i jednostavno ju je smrvio. Njen uznemireni suprug je u suzama potrčao ka njoj i uzeo je u naručje, ali je ona očigledno bila mrtva - izjavio je jedan od komšija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.