UMISLIO DA JE DŽEJMS BOND?! Beograđanin se zaleteo da se ukrca na trajekt u pokretu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 21:26

UMISLIO DA JE DŽEJMS BOND?! Beograđanin se zaleteo da se ukrca na trajekt u pokretu

Prema izveštaju očevidaca, dogodio se incident na trajektnom pristaništu u Lepetanima oko 18 sati.

Vozač automobila beogradskih tablica je pokušao po svaku cenu da se ukrca na trajekt "Trideseti avgust", iako je brod već bio u procesu isplovljavanja i bio pun drugih vozila.

Upozoren je od strane redara Morskog Dobra, koji su bili zaduženi za regulisanje saobraćaja na pristaništu i ukrcaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na trajekte, ali vozač je ignorisao njihove instrukcije da je ukrcavanje na "Trideseti avgust" završeno i da će morati da sačeka drugi trajekt za putovanje u Kamenare.

Vozač se, međutim, odlučio da se ne obazire na upozorenja. U trenutku kada su se redari okrenuli, vozač je ubrzao i pokušao da se automobilom ukrca na trajekt, iako je brod već bio udaljen od obale.

Zahvaljujući brzoj reakciji kapetana trajekta, koji je odmah povukao kormilo, manevar isplovljavanja broda je prekinut. Automobil je ostao zaglavljen, naslonjen prednjim delom na ukrcajnu rampu trajekta, sprečavajući padanje u more.

Na sreću, niko nije povređen u ovom incidentu, a pričinjena je samo manja materijalna šteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Incident u Crnoj Gori: Vozač pokušao da se ukrca na trajekt u pokretu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2023

Na trajektnom pristaništu u Lepetanima U Crnoj Gori oko 18 časova došlo je do incidenta u kojem je vozač automobila beogradskih tablica umalo vozilom upao u more, pokušavajući da se po svaku cijenu ukrca na trajekt "Trideseti avgust".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.