UDARIO MLADIĆA U LICE: Nakon skandala sa Jalom i Bubom, Rasta se sukobio sa fanom u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 15:37

UDARIO MLADIĆA U LICE: Nakon skandala sa Jalom i Bubom, Rasta se sukobio sa fanom u Crnoj Gori

Incident snimljen!

Na jednom od nastupa popularnog repera i producenta Stefana Đurića Raste u Crnoj Gori, dogodio se incident kada se Rasta posvađao sa fanom, koga je, kako se vidi na snimku, Rastino obezbeđenje udarilo u glavu.

Rasprava repera i fana koji se nalazio u publici je trajala nekoliko minuta. Na snimku se ne čuje o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovaraju, ali je vidno da se reper približio masi i da se raspravlja sa fanom pričajući u mikrofon.

Fan, koji je stajao sa druge strane ograde, je nekoliko puta pokušao da se unese u lice poznatom reperu.

Sve to je posmatralo obezbeđenje, a među kojem je bio čovek koji je u jednom trenutku udario mladića u lice, a reper se nakon toga sklonio.

Snimak incidenta na Rastinom nastupu možete pogledati u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.