UČENIK JE ODMAH ODVEDEN KOD DIREKTORA MUP se HITNO oglasio o incidentu u Ribnikaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 13:55

"UČENIK JE ODMAH ODVEDEN KOD DIREKTORA" MUP se HITNO oglasio o incidentu u "Ribnikaru"

Do događaja je došlo oko 10.35 časova

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se saopštenjem nakon informacije da je u OŠ Vladislav Ribnikar školski policajac pronašao nož kod učenika u rancu. Saopštenje prenosimo u celosti.

- Nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << škole.

Školski policajac je u prisustvu direktora pronašao nož za koji je učenik negirao da je njegov.

Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio.

Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni.

Dalji rad je u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zapsolenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštite bezbednosti učenika - navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.