Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Feb.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tuči odgrizao uvo učeniku

M.D. (15) učenik prvog razreda mašinsko tehničke škole '15 maj' iz Niša, povređen je juče ujutru kada mu je u tuči drugi učenik odgrizao deo uveta.Incident se dogodio u dvorištu škole na školskom odmoru. M.D. je kolima Hitne pomoći prevezen na ORL kliniku u Nišu gde su mu lekari sanirali povredu, ali zbog mogućnosti pojave infekcije nisu mogli da mu prišiju deo odgrizenog uveta.
- Dečaku je otkinuto između polovine i trećine donjeg dela uveta a parče koje je doneto jedan čas kanije nismo mogli da upotrebimo i prišijemo ga jer je bilo uprljano peskom i drugim nečistoćama. Postojala bi velika opasnost da dođe do infekcije ako ga ušijemo - kaže dr Bojan Marović, lekar sa ORL klinike.
Direktor srednje tehničke škole „15.maj” Aleksandar Stevanović kaže da je upoznat sa incidentom i da će oba učenika biti kažnjena zbog tuče.
- Obojica učenika  su sa istog smera – mehaničar grejne i rashladne tehnike. Prema našim informacijama do tuče je došlo kada su se momci pogledali popreko, i jedan drugom nisu hteli da se sklone sa puta. Dečak koji je odgrizao uvo M.D. takođe ima povrede - kaže Stevanović.
Niška policija pokrenula je istragu i utvrđuje okolnosti ovog incidenta.
Ilustracija, izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Na školskom odmoru "gricnuo" drugara

Izvor: Mondo, 08.Feb.2011

Učeniku M. D. (15) odgrizen je deo desnog uha u incidentu koji se dogodio u dvorištu Mašinske škole "15. maj" u Nišu.

Nastavak na Mondo...

Odgrizao drugu iz škole pola uva bez ikakvog razloga

Izvor: 24sata, 09.Feb.2011, 02:34

Učenik prvog razreda niške Srednje mašinsko-tehničke škole “15. maj” M. D. (15) iz Malče teško je povređen prekjuče ujutro kada mu je učenik drugog razreda ove škole na odmoru između časova odgrizao deo uva.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.