U toku je saslušanje osumnjičenih za incident na Đeram pijaci

Izvor: RTS, 29.Mar.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je saslušanje osumnjičenih za incident na Đeram pijaci

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u toku je saslušanje osumnjičenih za incident sa funkcionerima Demokratske stranke na Đeram pijaci.
Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da su osumnjičeni privedeni na saslušanje povodom krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Nakon ispitivanja, tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će razmotriti da li će sudu predložiti da se osumnjičenima odredi pritvor.

Mediji su juče objavili nemontirani snimak incidenta na kome se vidi više osoba među kojima i funkcioneri DS-a Dragan Šutanovac i Balša Božović. Dan ranije DS je objavio montirani, skraćeni snimak istog događaja na osnovu kojeg je tvrdio da je reč o pokušaju ubistva.
Na nemontiranom snimku, inače, čuju se psovke, uvrede i koškanje u kojem učestvuje više lica, a tužilaštvo će utvrđivati ko je započeo svađu i incident na sred Bulevara kralja Aleksandra, isped beogradske pijace.
DS tvrdi da su prvo napadnuti njeni funkcioneri, ali ima i drugačijih tvrdnji. Nakon incidenta u nedelju policija je uhapsila četiri osobe, a to su I. M. (1977), A. M. (1990), D. M. (1990) i S. K. (1992) iz Beograda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pušteni osumnjičeni za izgred kod pijace Đeram

Izvor: B92, 29.Mar.2016

Beograd -- Osumnjičeni za incident sa funkcionerima DS kod pijace Đeram pušteni su da se brane sa slobode, nakon saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu...Posle detaljnog saslušanja svih osumnjičenih u tužilaštvu, sagledavajući da su u policiji izjave dali aktivisti DS, kao i očevici događaja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.