U pucnjavi u Beogradu dvoje povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Beogradu dvoje povređenih

Policija je uhapsila N.L. iz Beograda osumnjičenog da je danas pucao i povredio dve osobe u ulici Koče Kapetana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je uhapsila osumnjičenog dva i po sata nakon pucnjave koja se dogodila na Vračaru, saznaje Tanjug u MUP-u.

U popodnevnim časovima, došlo je do pucnjave u ulici Koče Kapetana 49, na Vračaru, u kojoj je povređen 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine S.M, saopštilo je ranije Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << unutrašnjih poslova.

Tom prilikom povrede je zadobila i jedna ženska osoba od metka koji je rikošetirao.

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Tanjugu je ranije u Hitnoj pomoći rečeno da je ranjena 23. godišnja devojka, koja nije životno ugrožena.

Devojka je, kako je navedeno, pogođena u donji deo leđa i prevezena je u Urgentni centar.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pucnjava u Krunskoj, ranjeno dvoje, uhapšen osumnjičeni

Izvor: B92, 02.Avg.2016

Beograd -- Državljanin BiH S. M. ranjen je u pucnjavi na Vračaru, a od metka koji je rikošetirao povrede je zadobila i jedna devojka, saopštio je MUP...Policija je uhapsila N.L. iz Beograda osumnjičenog da je pucao i povredio dve osobe u ulici Koče Kapetana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.