U eksploziji u ruskom hotelu stradalo petoro ljudi

Izvor: RTS, 20.Jan.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u ruskom hotelu stradalo petoro ljudi

Pet osoba, među kojima i dete, poginulo je u hotelu u ruskom gradu Permu kada je eksplodirala toplovodna cev sistema za grejanje, poplavivši sobe vrelom vodom.
Zvaničnici za vanredne situacije su saopštili da je šest osoba povređeno, od kojih je troje hospitalizovano zbog opekotina.
Eksplodirala je toplovodna cev, a vrela voda poplavila je suterenske prostorije u kojima je hotel sa devet soba. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Sve žrtve, među kojima i dete, odsele su u hotelu, preneo je AP.
Imajući u vidu broj žrtava, ruski parlament bi mogao da razmotri mogućnost zabrane otvaranja hotela ili hostela u podrumima stambenih zgrada, izjavio je poslanik Oleg Melničenko.
"Hosteli ne bi smeli da budu u podrumima, gde se nalaze sve cevi", naglasio je Melničenko.
Prošle godine ruski parlament je zabranio da u stanovima stambenih zgrada otvaraju hoteli ili hotelske sobe.
"Tokom radova na ispumpavanju vode i daljem pregledu prostora, otkriveno je pet tela i ona se trenutno identifikuju", saopštila je pres služba ruskog ministarstva za vanredne situacije.
Incident se dogodio u privatnom hotelu u industrijskom okrugu grada na Uralu sa više od milion stanovnika.
Istražni tim je pokrenuo krivičnu istragu zbog smrti pet osoba, prenosi agencija Tas.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stravična nesreća: U eksploziji u hotelu stradalo petoro

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2020

Pet osoba je poginulo u hotelu u ruskom gradu Permu, kada je rano ujutro eksplodirala toplovodna cev sistema za grejanje Pet osoba je poginulo, među kojima i dete, poginulo je u hotelu u ruskom gradu Permu kada je eksplodirala toplovodna cev sistema za grejanje, poplavivši sobe...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.