Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Avg.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zadru oštećeno vozilo srpskih registracija

Više nepoznatih osoba je u nedelju u Zadru kamenjem oštetilo kombi srpskih registracija na kojem je razbijeno staklo, javili su danas hrvatski mediji.

Prema navodima zadarskog portala 057info, vozilo je koristilo osoblje koje je pratilo srpskog pevača Sašu Matića na koncertu u Zadru.

Incident se dogodio oko pet časova ujutro u Ulici Kolovare, neposredno posle koncerta.

Državnom tužilaštvu biće podneta krivična prijava protiv nepoznatih počinitelja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozilo srpskih registracija oštećeno u Zadru

Izvor: RTS, 31.Avg.2015

. Više nepoznatih osoba je u nedelju u Zadru kamenjem oštetilo kombi srpskih registracija na kojem je razbijeno staklo, javili su hrvatski mediji.

Nastavak na RTS...

U Zadru kamenovan kombi sa srpskom registracijom

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Više lica u Zadru kamenjem je oštetilo kombi sa registarskom tavlicom iz Srbije koji je koristila pratnja srpskog pevača Saše Matića, javili su hrvatski mediji...Do incidenta je došlo nakon koncerta Matića u jednom noćnom klubu...Protiv zasad nepoznatih počinilaca policija je podnela krivičnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.